ترخیص مواد ضروری و مواد اولیه در گمرک رجایی ۲۴ ساعته شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گمرک، مدیر خروجی گمرک شهید رجایی هرمزگان گفت: گمرک با تعیین سطح یک و دو در سامانه جامع گمرکی برای واردات مواد ضروری مانند برنج، روغن، چای و مواد اولیه کارخانه‌ها ۲۴ ساعت شبانه‌روز خدمت رسانی می کند.

کبریایی افزود: گمرک شهید رجایی بندرعباس برای ورود کالاهای اساسی تشریفات گمرکی را آسان و اقدام به حمل یکسره از کشتی به کامیون کرده است و در حال حاضر کامیون ها بدون معطلی به درب خروج گمرک هدایت می شوند.

مدیرخروجی گمرک شهید رجایی هرمزگان افزود: گمرک با تعیین سطح یک و دو در سامانه جامع گمرکی  برای واردات مواد ضروری مانند برنج، روغن، چای و مواد اولیه کارخانه‌ها ۲۴ ساعت شبانه‌روز خدمت رسانی می‌کند.

وی گفت: اکنون بیش از پنجاه درصد از کالا به کشور از گمرک شهید رجایی بندرعباس وارد می‌شود که  ۸۰ درصد آن مواد غذایی ضروری و کالای اساسی است.

حتما ببینید

رهبر انقلاب سال ۱۴۰۲ را سال «مهار تورم، رشد تولید» نامگذاری کردند

رهبر انقلاب در پیام نوروزی آغاز سال ۱۴۰۲: کد خبر: ۱۱۰۱۴۰۱۶۷۲ زمان انتشار: ۱ فروردین …