هیچ برنامه ای برای جنگ اقتصادی نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی محمدی رئیس اتاق تعاون گیلان عصر چهارشنبه در جلسه مدیران اقتصادی گیلان با مجمع نمایندگان این استان با اشاره به اینکه در گیلان هشت هزار تعاونی تشکیل شده است، اظهار کرد: از این تعداد حدود سه هزار تعاونی فعال بوده و ۱۵ اتحادیه نیز این تعاونی‌ها را پوشش می‌دهند.

وی با بیان اینکه با توجه به مصوبات مجلس، تشکیل تعاونی توسعه عمران با هماهنگی فرمانداران و حمایت استاندار در استان در دستور کار قرار گرفته است، گفت: تاکنون هشت تعاونی توسعه عمران ثبت شده و مابقی نیز در حال انجام است.

رئیس اتاق تعاون استان گیلان با اشاره به اینکه هدف تشکل تعاونی‌ها ایجاد اشتغال و جلوگیری از رانت خواری است، افزود: بیش از دو میلیون جمعیت گیلان در تعاونی‌ها سهام دار هستند.

اجرای قوانین با مشکل مواجه است

در ادامه این جلسه رئیس اتاق بازرگانی گیلان با اشاره به مشکلات ارزی کشور، اظهار کرد: ارز صادرات باید بازگردد و ارزش گذاری کالا به دلار و یورو نباید انجام شود زیرا سبب کاهش ارزش پول کشور می‌شود.

هادی تیزهوش تابان با بیان اینکه ما قوانین خوبی داریم ولی در بحث اجرای قوانین دچار مشکل هستیم، اضافه کرد: در جنگ اقتصادی ما، آرایش جنگی و برنامه‌ای وجود دارد هر روز صدور یک نامه جدید دستورهای قبلی را نقض می‌کند که در چنین شرایطی کار کردن سخت است.

وی با اشاره به اینکه در آینده با کاهش شدید صادرات مواجه خواهیم شد با این وضعیت هیچ کارت بازرگانی موردی هم صادر نخواهد شد، گفت: دولت و مجلس باید یک کار مهمی در این مورد انجام دهند.

سیاست مسئولان گیلان خرید و فروش کارخانجات نیست

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه برای کسب نتیجه بهتر باید برای هر جلسه یک محور و یک موضوع انتخاب شود، اظهار کرد: مباحث باید به صورت تخصصی مطرح و در زمینه آن برای دستیابی به یک نتیجه مطلوب بحث و بررسی شود.

آرش فرزام صفت با بیان اینکه شاخص تورم و بیکاری صادرات و واردات همه کشوری است اما گیلان در زمینه نرخ تورم از نرخ تورم کشور پایین‌تر است، افزود: مردم گیلان در مبارزه جنگ اقتصادی نقش مهمی ایفا می‌کنند.

فرزام صفت با اشاره به اینکه دولت مسئولیت اجرایی دارد، گفت: سال گذشته شاهد ۵۸۰ میلیون دلار صادرات کالاهای غیر نفتی از استان گیلان بوده‌ایم که این نشان دهنده ظرفیت‌های بالای این استان است.

وی با تأکید بر ضرورت رشد بنادر استان گیلان، تصریح کرد: ارز حاصل از صادرات باید دوباره به استان بازگردد تا زمینه رشد و توسعه گیلان را فراهم کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان همچنین به موضوع واگذاری کارخانجات در استان اشاره و تأکید کرد: سیاست مسئولان در استان خرید و فروش کارخانجات نیست.

حتما ببینید

استعفای دسته جمعی در اتاق بازرگانی زنجان

به گزارش خبرگزاری مهر، ۵ عضو از ۱۵ عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی …