شرایط کنونی بهترین فرصت برای اصلاحات اقتصادی است

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از اتاق بازرگانی استان زنجان، غلامحسین جمیلی در نوزدهمین جلسه کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی زنجان با اشاره به اینکه کشوری همچون ترکیه با کنترل شرایط خود و مدیریت اوضاع پس از تجربه بحران‌های شدید اقتصادی مشابه افزایش قیمت ارز در کشور، در زمره ۲۰ کشور برتر جهان به لحاظ اقتصادی قرار گرفته‌ است، تصریح کرد: در این شرایط اضطرار است که نظام باید همت کرده و اصلاحات را انجام دهد و این یک فرصت بسیار خوب برای تحقق این مهم است.

وی با اشاره به اینکه کمیسیون صنعت جزو کمیسیون‌های موفق اتاق است، اظهار کرد: در این کمیسیون تنوعی از بخش‌ها و تخصص‌های مختلف بخش خصوصی در حوزه صنعت حضور دارند که هر کدام ظرفیت‌های صنفی و فردی برخوردار هستند که به کار این کمیسیون جامعیت بخشیده است.
رئیس اتاق بازرگانی زنجان تصریح کرد: کمیسیون صنعت از سرعت بسیار خوبی در روند کارها برخوردار است.

تحریم‌های خارجی آغاز نشده، تحریم‌های داخلی ما را اذیت می‌کند

نایب رئیس اتاق زنجان با تاکید بر لزوم بحث مطالبه‌گری، گفت: استان زنجان در بخش گردشگری ظرفیت‌هایی چون گنبد سلطانیه و موزه مردان نمکی با قدمت ۳۳۰۰ ساله دارد، اما در این بخش مشکلاتی وجود دارد.

تقی مقدم در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به سند جامع استراتژیک، گفت: برای حل مشکلات بخش خصوصی، دولت باید کمک کند و ما نیز باید پیشنهادات را به صورت مدون نوشته و ارائه کنیم.

رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی زنجان با بیان اینکه روند ارائه تسهیلات باید تسریع پیدا کند، ابراز کرد: در حال حاضر تحریم‌های خارجی آغاز نشده که تحریم‌های داخلی ما را اذیت می‌کند که بسیار بدتر از تحریم‌های خارجی است.

حل مشکلات نیازمند احصا و ارائه پیشنهادات است

در این جلسه همچنین نایب رئیس دوم اتاق بازرگانی زنجان با بیان اینکه خواسته و یا ناخواسته در شرایط تحریم قرار گرفته‌ایم، تصریح کرد: خود ما نیز نباید در برابر این موضوعات تسلیم شویم و این در حالی است که ما ۴۰ سال بعد از انقلاب همیشه تحریم بوده‌ایم.

 علی کلانتری با اشاره به اینکه باید برای مشکلات راهکار پیدا کرده و به دولت برای خروج از مشکلات پیشنهاد دهیم، گفت: میلیاردها دلار در دست مردم در خانه‌ها نگهداری می‌شود که اگر اعلام شود به آنها سود تعلق می‌گیرد، آنها نیز دلارها را آورده و این پول به بازار تزریق می‌شود .

لزوم حمایت بانک‌ها در راستای تهسیل کارهای واحدهای تولیدی

صمد یوسفی عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی زنجان نیز با اشاره مشکلات واحدهای تولیدی در تامین ارز و مواد اولیه برای تولید خود، اظهار کرد: بانک‌ها کمک‌های خود در راستای تسهیل روند کاری واحدهای تولیدی را برای مدت زمان یک ساله در نظر گیرند.

ممنوعیت واردات ۱۳۹۳ قلم کالا فرصتی برای کالاهای ایرانی است

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به افزایش درآمد نفتی ایران نسبت به سال گذشته، گفت: از برخی افراد شاخص صحبت‌هایی به گوش می‌رسد که صحبت‌های ما باید بر اساس واقعیت انجام شود.

ناصر فغفوری با اشاره به اینکه احصای مشکلات در استان‌ها راهگشا بوده و زمینه‌ای برای حل مشکلات است، تصریح کرد: بیشترین مشکلات مملکت ما ناشی از بار روانی است که خودمان برای خودمان ایجاد کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته حتی یک کارخانه به لیست واحدهای تعطیلی استان افزوده نشد، تصریح کرد: میزان صادرات استان زنجان در چهار ماهه امسال ۲۳۰ میلیون دلار بوده است.

فغفوری با اشاره به ممنوعیت واردات ۱۳۹۳ قلم کالا به کشور، ابراز کرد: این موضوع یک فرصت برای کالاهای ایرانی بوده که می توان روی آن کار کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با تأکید بر اینکه بخش خصوصی باید مشکلات را به ما اطلاع رسانی کند، اظهار کرد:در این جلسه همچنین نمایندگان بخش خصوصی با اشاره به مشکلات موجود ارزی و ارائه راهکارهایی برای حل مشکلات در این زمینه، بر لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به ارائه تسهیلات و روند کارها تاکید کردند.

همچنین نمایندگان بخش خصوصی وحضار بر حساس بودن شرایط کشور به لحاظ اقتصادی تاکید کردند و بر لزوم کمک دولت برای رون رفت از مشکلات واحدهای تولیدی تاکید شد.

حتما ببینید

استعفای دسته جمعی در اتاق بازرگانی زنجان

به گزارش خبرگزاری مهر، ۵ عضو از ۱۵ عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی …